tisdag 2 mars 2010

*Pling plong* “Tåg mot Göteborg…”

Idag lyser faktiskt solen… men eftersom alla skriver om vädret så ska jag låta bli.

Har planerat att ta mig ut ur bunkern. Ända till stora staden Göteborg. Imon. Blir besök hos SysterYster och alla småstrumporna. Kan va ganska skönt att komma bort lite. Samtidigt som tiden går lite snabbare när man har nått att göra. Å tro mig… med alla småstrumporna så har man att göra.

Bestämt att dagen, denna dag, ska tillbringas till städning, tvätt, packning och annat pyssel så att det är fint när jag kommer hem på fredag. Vill även att det ska va fint när Niklas kommer hem och jag vill inte ställa mig och städa så fort vi kommer hem på fredag för att hinna innan han ramlar in. Nepp inte kul.

Så idag ska här putsas. Struntar i den förbaskade lampan på den blå himlen. Har inte tid att dejta den idag, även om det skulle vara behövligt. Men jag gick ju ut med soporna innan det måste ju räknas som nått iaf. Träffades säkert av hela två milliluttar sol, räcker nog säkert att hålla mig pigg i en nanosekund. Gahh… jaja får hoppas att städningen ger mig lite energi istället (för första gången någonsin, men hoppas kan man alltid).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar