söndag 28 mars 2010

En händelserik dag i ett litet liv

Idag blev Cornelis 9 månader… Grattis till honom (å till lilla Leo också). Detta firades naturligtvis med en ballong (eller så råkade det helt enkelt bara vara så att han hade en ballong just idag) Å som alla andra månader kommer här en månadsbild…

 20100328412

20100328422

För att fira dagen lite extra så testade Nelis att ta sig upp för en trappa för första gången. Å det gick grejt… Hela trappan på egen hand, dock med famo som fallskydd bakom. Men han fattade hur man gör väldigt fort och som sagt HELA trappan på egen hand. Dutti liten.

20100328425

När vi ändå var hos famo o fafa så passade vi på att gå till parken och gunga för första gången.  Har velat testa detta länge, men då de använt våran gunga på gården som dumpningsplats för snö så har det inte blivit av… tror dock att den också kommer fram snart. Då ska vi springa dit, för gunga var nog en rolig grej. Inte riktigt säkert om det var kul… men vi tror det.

 

Plockade även med mig lite björkris hem som ska stå och se fint ut och få små blad. Men insåg nu att det ser ut som jag plockat med mig hela björkskogen hem, måste nog minska den lite.

2 kommentarer:

  1. Leo Tackar å säger grattis tillbaka = ) Kram på er!!

    SvaraRadera
  2. Mormor o morfar28 mars 2010 kl. 20:49

    Massa grattispussar till Cornelis!!

    SvaraRadera