söndag 28 februari 2010

Sjukstuga

Pratade med mannen igår. Lät massa depp. men han sa att han bara va trött och lite hängig. Kan man ju förstå. Skulle nog också vara hängig om jag skulle sovit ute i –35 C.

Idag skulle de ut igen. Skulle inte kunna prata igen förens på onsdag då de skulle tillbaka in i värmen. Men fick ett meddelande i morse. Han va sjuk. Stackaren… magsjuk… IGEN! Det var han och 7 till som hade barrikaderat sig i sjukstugan. Inte kul för dem.

Hade tydligen frossa… antagligen pga feber. Sa att han skulle be om en alvedon… men tydligen så fanns det ingen ssk förens imon och ingen som tog hand om dem. De skulle tydligen ta hand om varandra… lycka till att inte sprida mer smitta då.

Men tydligen har jag gnuggat av mig lite på honom så han hade med egna alvedon. Duktig pojk. Bara att hitta nån som är tillräckligt frisk för att hämta dem till honom. Får ju hoppas att det dyker upp nån snart så han slipper ligga med feberfrossa allt för länge.

Ingen bra sjukstuga enl. mig. Ingen personal… hmm…kanske kan kalla det för nått annat? Förvaring-av-sjuka hehe… nee vet inte. Tråkigt för dem iaf. Hoppas de piggar på sig snart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar