måndag 11 januari 2010

Barncancerfonden

Nu blir det lite reklam. Men inte den jobbig sorten som man bara vill ska försvinna, utan den bra sorten som alla borde lyssna lite mer på.

Det är nämligen så att Alx har startat ett projekt. Han vill förnedra sig själv för att hjälpa cancersjuka barn. Mycket bra gjort.

Alexander Sjöstrand driver en blogg där han beskriver sina upplevelser och träningspass inför Vasaloppet. Alexander har aldrig stått på ett par skidor innan och hans konditionskapacitet är noll. Därav blir träningspassen extra roliga att följa. Alexander lovar att åka Vasaloppet iförd sin Studentoverall med tillbehör. För ni som inte vet vad en studentoverall är, så är det ett plagg som studenter bär på olika tillställningar. Dessa studentoveraller pyntas med diverse saker vilket gör varje studentoverall unik. Inte sällan ser dessa studentoveraller väldigt lustiga och fula ut.


Utmaningen är alltså att samla ihop 6000 kr att skänka till Barncancerfonden. Uppnås detta innan start, kommer Alexander att åka de 89 Km i sin studentoverall med tillbehör.
Denna insamling görs för de barn som drabbas av cancer. Genom att skänka pengar till denna insamling hjälper du inte bara barn när de som mest behöver det, du får också en unik chans att utsätta Alexander för total förnedring. Detta är en förnedring som Alexander ställer upp på, dock bara om tillräckligt med pengar samlas in.
Alexander äventyr följer du på http://alxvasa.blogg.se/

Gå in på insamlingen och sänk en peng du också, för alla barn är värda att få chansen att bli vuxna. http://www.barncancerfonden.se/5343

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar