lördag 16 januari 2010

AAAWAWAHAEAHAHAWAA!

Cornelis har kommit på en ny lek. En lek som inte är lika uppskattad av föräldrarna. Han har kommit på att man hörs mycket bättre om man skriker. Vilket han tycker är himla kul. Så istället för sitt vanliga jollrande så har han börjat highvolume jollra. Gahhh. Hur får man honom att sluta. Går det överhuvudtaget förklara nått för en 6 månaders sork?

Han tycker ju att det är en tokrolig sport detta och att man kan utöva den när som gör ju inte saken sämre. När man äter. På toa. När man egentligen ska sova. För att väcka mamma på morgonen. Tokkul… not!

Hoppas han snart inser att det gör ont i öronen på gamla människor som hans mor. Annars får jag helt enkelt lära mig att stå ut med det… menar att det kommer ju knappast bli bättre med åren. 3-års trotsskrik, “jag vill inte gå till dagis” skrik, “jag är tonåring så mamma håll käften”skrik… ja som sagt det fortsätter ju.

1 kommentar:

  1. ha ha han kommer sluta. Tricket är å låtsas som om ni inte överhuvudtaget hör trots att det känns som nån hammrar en i huvudet.:)

    SvaraRadera