lördag 10 april 2010

Baby och Barn Mässan

Sicken bra dag. Landade i Götet laddad från topp till tå. In och gröta bland vagnar, mammor, pappor, ungar och stora gravmagar. Å som alla vet så är gratis gott. Så det satsade vi naturligtvis på. Allt som var gratis skulle med hem. =)

Kom dit med en tom ryggsäck och åkte hem med full ryggsäck och två fulla stora kassar. Det gillas. Å inte betalade vi för så mycket grejjer heller. Köpte två små fina tröjor till Nelis från MyKidoo med söta små ögon på och så köpte vi världens bästa burk att ha mat i till sorken när man är ute. Den har två fack, en för mat o en för efterrätt, sen är det ett litet fack på locket där man kan stoppa in skopdelen av skeden så man slipper kladd i väskan när sorken ätit… Tokbra.

I övrigt fick vi bland annat med oss:

2 barnböcker “Magnus kissar i sängen”, 8 Huggiesblöjor, skötunderlägg, babyolja, babytvål, sängskydd, godis, leksaker, reflexer, tvättlappar, broscher, såpbubblor, nappar,  informationsböcker, 2 jättefina kassar/shoppingbags och massa massa mer. Riktigt bra när man får massa prover på saker så man vet om de är värda att lägga pengar på för att köpa igen.

Sen hade de massa roliga saker också… så som en lång provbana för vagnar där man kunde köra trappor, senigt underlag osv… cykelbana för kottarna och lekavdelning m.m.

Kan lova att jag landar på denna mysmässa nästa år också.

1 kommentar:

  1. Härligt! = ) Jag är bara liiite avis på er, men det e lugnt. ; ) Hade velat åka dit jag oxå. Men som du vet, så e den ena kotten efter den andra sjuka här.

    Kram.

    SvaraRadera