torsdag 3 september 2009

Å priset går till...

Har dränkt Cornelis hjärna i olivolja...
Ska tydligen hjälpa mot ointeligens...
... eller var det skorv? Jaja vem har koll.
Insåg att jag även lyckades dränka hans pyttijamas.
Inte lika bra kanske, nu va den förstörd.
Inget årets-duktiga-mamma pris till mig inte.

3 kommentarer:

  1. Ja nu är vi så gott som friska!
    Va kul att du fick kontakt me de där "tjockkompisarna". Jag har haft lite samma problem som du. Vi blev ihoptutade i en föräldrargrupp när Harry var 2½mån. Vi var olika åldrar, jag var yngst och ingen som verkade vara speciellt intresserad av umgänge...(inte för att jag ansträngnde mig men ändå!), jättetrist men så igår fick jag mejl. Hmmm, konstigt när du oxå fick det! De e skönt att han nån eller nåra att träffa som sitter i samma sits. Det blir lätt väääldigt ensamt annars och man tjötar inte sönder kassörskan på konsum när man handlar! Hoppas ni får trevligt på promenaden!

    SvaraRadera
  2. hej..halkade in här på ett bananskal å började flitigt läsa dina inlägg, kände mig tvungen att lämna ett avtryck å berömma dig för ditt sätt att skriva, hel sköna inlägg som man verkligen kan känna igen sig i, och humorn ska vi inte tala om, klockrent :) ha de toppen å ett lite sent en stort grattis till den charmige lille ni fått.
    /Mia

    SvaraRadera
  3. Jo, jag brukat kunna stå på mig. Men efter allt detta med far så orkade jag inte. Utan tänkte redan där, att jag ringer jouren när kl har blivit 17 å de har öppnat.
    Pappa står inte på sig alls i sånna lägen, utan åker hem igen å tycker synd om sig själv typ. Å det kan ju tyvärr kosta en hel del..

    Kramis!

    SvaraRadera