måndag 14 september 2009

Dålig dag?

Cornelis har ingen bra dag... eller dagar kanske. För det var precis likadant igår em. Vet inte vad som inte stämmer. Han bestämmer sig helt enkelt för att han inte ska äta. Försöker flera gånger och det resulterar bara i att han blir jätteledsen och gråter som en tok. Igår gav vi honom flaska efter att han inte ätit på 5 timmar. Det gick kanon och han käkade mer än någonsin. Idag tänkte jag ha is i magen och se om han tillslut blir så hungrig att han tar bröstet ändå. Men det konstiga är att han åt i morse... lite trilskande, men så brukar det vara... men nu är det ju tvärstopp. Varför gör han så? Vill ju inte börja med flaska jämt. Det innebär ju att han måste få ersättning när vi är ute eftersom man inte får värma bröstmjölk i micro. Det vill vi ju inte. Jag har ju mat till honom.

Nu är iaf våra planer för dagen överkörda. Kan ju inte åka ned till stan och grejja om jag inte vet att han kommer äta när han blir hungrig. Får hålla oss hemma... försöka äta och om vi lyckas så ska jag direkt efter skynda iväg till kss och lämna flaskor samt hämta nya. Tänkte som sagt ta kss och sen ned till stan och hämta ut biobiljetter och köpa lite tågbiljetter... men det får bli en annan dag. Vill verkligen inte stå på stan med en ledsen liten kille som inte kan äta. Tycker så synd om honom då. Då är det bättre vi håller oss hemma i lugnet.

Men vad ska man göra då? Varför har han helt plötsligt kommit på att boobmat är ingen hit, åtminstone inte när man måste pumpa ut den på egen hand. Hjälp!! Tips??

1 kommentar:

  1. Önskade jag hade ett bra svar så här nu med det samma.. Men ska finula lite på det. Han har inte svamp i munnen? Eller så kanske han tycker att det kommer för lite mat vid amning. Leo gick inte att lura alls. Det tog inte lång tid innan han kom på att, man får mkt mera mat via flaskan. Å vägrade helt att ligga vid bröstet.

    SvaraRadera