fredag 4 september 2009

Jävla svin!

Jag är sååå trött på allt snack om svininfluensan. Kan ju för faan inte gå runt och vara rädd för något som man egentligen inte vet om det kommer drabba än. Det snackas om det överallt och så fort nån är förkyld så har de svininfluensan... det är ju för faan t.o.m. rea på handsprit på ICA. Jisses.

Den stora varningen och vaccineringen är ju inte för att alla människor ska dö, utan för att många ska drabbas vilket gör att det rubbar samhället om många blir sjukskrivna. Men media presenterar bara dödsfall... så snart tror ju alla att de kommer dö i denna sjukdom. Så tror jag inte att det kommer bli... o har jag fel så var jag iaf glatt ovetande ända fram till slutet. Men man kan inte gå och vara rädd hela tiden. Visst, tänk lite extra på att inte umgås med nån som är sjuk o tänk lite mer på handhygienen... men lås inte in dig och bada i handsprit.

Kan sluta så här illa...


Bildkälla: lifeofleif.com

...att man stöter bort sin egen vän. Han kan ju inte hjälpa att folk vill kalla det svininfluensan och inte banansjukan eller nått annat tok. Vad är det för fel på A(H1N1)?

1 kommentar:

  1. Näe, vad har dom gjort mot nasse?? Ingen får sätta nasse i ett hörn!!

    SvaraRadera