onsdag 5 augusti 2009

Solo!

Idag kör jag och Cornelis solo. Niklas jobbar och ikväll ska han träna. Bra övning för oss. Har ju inte varit själva en hel dag än. Niklas ska jobba imon också sen åker han på kurs fredag till söndag. Det är ännu läskigare. För då är han ju inte hemma på kvällen eller natten heller. Bara jag och sorken själva. Funderar på att rymma till mamma så man har nån att prata med.

Vi behöver öva på att va ensamma. Niklas börjar ju skolan den 17 augusti och då kommer han inte vara hemma på dagarna... o så har de helgtjänst första helgen... det blir en låååång ensamhet. Men som sagt... vi behöver öva även om vi tycker det är ganska tråkigt.

Idag ska vi nog kunna sysselsätta oss iaf. Än så länge har vi slängt i lite... eller rättare sagt massa tvätt i maskinerna nere i källaren. Så har vi städat, dammat, plockat disk.. och faktiskt hittat databordet igen under alla brev och dammhögar som var här. Kanske bra att vi är ensamma, dagen blir lite mer effektiv då.

Dags att byta i tvättmaskinen. Känns surt. Har precis fått Cornelis att somna... så nu måste jag väcka honom o ta med honom ned i källaren, byta tvätt, upp igen och så få honom att somna på nytt. Suck! Ska verkligen önska mig en tvättpelare i julklapp.

/ Annanas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar