tisdag 4 augusti 2009

Grattis! Det blev en pojk!

Jisses vilket konstigt system. Niklas har inga rättigheter alls gällande Cornelis innan papprena är inne hos skatteverket. Blir så sur. Fick tips av en vän att göra soc. besöket innan Cornelis föddes men fick på annat håll höra att man inte alls fick göra det förens bebisen var född. Fick nu veta av soc.tanten att han inte alls behövde va född. Faan då kunde vi ju ha gjort det för länge sen. Som tur är har det ju inte hänt nått som gjort att Niklas behövt bevisa sitt faderskap, men tänk om det hade varit så.

Satt där och fick berätta när han var född och vad han vägde när han föddes, Cornelis asså.... inte Niklas. Utifrån detta får hon fram en konceptionstid... vilket jävla ord... konceptionstid... kunde lika väl kallat det parningstid. Var tvungen att fråga vad det är för kottar som har gjort de förbaskade listorna med konceptionstider på, va tydligen några barnmorskor i skåne som hade detta som hobby. Åhh utifrån detta system jobbar soc. i hela Sverige för att fastställa när vi bytte kroppsvätskor som ledde till ett barn. Knassystem. Jag kan väl säga själv när han är producerad om de vill veta, Cornelis asså... inte Niklas.

När detta var gjort fick vi skriva på papper att vi instämde till att vi hade gjort Cornelis då deras Konceptionstidslistor påstod att vi gjort honom. Sen skulle det bevittnas av två personer att Niklas skrev på. Så tant hämtar två kollegor... inte kollar de Niklas leg och inte känner de honom... men ändå kunde de skriva på att de bevittnat hans påskrift och att det var han o ingen annan som skrev på. Mycket märkligt... de måste ha nån magisk kraft. Knassystem.

Men nu har Niklas iaf fått sin OK! stämpel i rumpan. Eller nästan... han får den när pappret kommer in till skatteverket och registreras. Grattis till ditt barn Pappa Niklas, det blev en pojke!

/ Annanas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar