måndag 5 oktober 2009

Summering!

Ojoj en hel helg gick förbi, bara så där och inte ett enda inlägg blev det. Men kul var den och mycket sysselsatte vi oss med. Snabbsummering:

Fredag: Babysim... första gången. Väldigt trångt o kånstigt att byta om men extremt mysigt att bada. Nelis älskade det. Han har ju alltid älskat att bada. Så han bara låg där och mös i 30 minuter som en liten säl.

Lördag: Massa städ, packande och grejande. Iväg till Therese o Sindre för en fika. Myclet trevligt och mycket gott... dock lite ont om tid. Återvände hem. Packade bilen full... FÖR EN NATT BORTA... fattar inte hur man gör när man är borta längre eller när man har fler barn... då får vi skaffa en buss eller lastbil. Resans mål var Gbg och Adinas 7 års kalas. Skulle till IKEA men väl framme hade det stängt en kvart tidigare så det blev att åka till släkten direkt.

Söndag: Sjunga för födelsedagsbarnet. Nytt försök att hamna på IKEA... denna dag gick det bättre. Dock blev stolen för 129 kr som vi skulle ha 1047 kr och en massa saker som vi kanske inte skulle ha. Men det är nått magiskt med IKEA... blir alltid så. Sen tillbaka till kalaset. Världens godaste söndagsstek och självklart rosa tårta. Packade in oss i bilen framåt em och väl hemma intogs jäsposition efter lite mat. Helt plötsligt så är det måndag... igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar