onsdag 7 oktober 2009

Mycket fläng och lite kul!

Hade en kanondag igår. Fick sova massa bra på natten så det var en kanonstart på dagen. Glad unge och inte var vi sena heller. Åkte hemifrån vid 10-tiden. Sorken sov hela långa tågrestan till Götet. Lämnade sorken hos systeryster och åkte tillbaka ned till stan.

Fick lära oss att sminka... eller känns som det mesta var gammal info men nått nytt fick man nog in. Personalen var dock inte speciellt serviceminded, men skit i dem. Vi hade kul. Tråkigt bara att de var mer ute efter att sälja sina produkter än att lära oss hur man sminkar sig. Ville ju gå en kurs och lära mig nya saker, olika stilar och hur man kombinerar olika färger... men nepp... snabbt gick det och produkterna valde hon ut åt en. Men man hade en skitsnygg gratis make när man gick därifrån och det kändes ju bra.

Tanken var att vi skulle ta massa kort. Fixade "före" korten... men "efter" korten glömdes bort och togs inte förens vi varit hemma halva kvällen och degat i soffan... så det såg inte så roligt ut då heller.... så inga sånna kort kommer upp... sorry.

Efter make-en blev det resa tillbaka till syster.... lek med Sissan o Essan o Carro. Hämta sorken och så tillbaka till stan... ett himla massa spårvagnsåkande. Men det gjorde inget. Hade nått kraving efter Subway macka... ingen aning om varför, har aldrig ätit där och viste inte om det var gott, hittade iaf en Sub.... köpte en macka som vi åt på tåget hem. Men tyvärr... var inte alls så gott som fantasin sa. Var fortfarande hungrig när jag kom hem =( *besviken*

Väl hemma hämtade mannen oss på staionen och så åkte vi fort hem och mysade massa i soffan i mitt nya fina vardagsrum. Däckade som en gris tidigt tidigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar