torsdag 16 juli 2009

Zzzz

Bloggen sov lite igår. Men inte har det hänt mycket för det.

Bilen har kommit tillbaka från doktorn. Va tydligen batteriet det var fel på och så nått som låst sig i låset *haha*. Detta kalas kostade till slut 4000 kr... där rök det frisörbesöket.

Cornelis hade besök av Gbg kusinerna igår. Jisses vad de är överallt. Men kul var det. När myrorna kröp allt för mycket i rumpan på dem så packade vi in dem i bilen och åkte till mormor o morfar som numera är Lidköpingsbor. Där grillades det korv, lektes i lekpark och kökades bigaråer från eget träd.

Hade även förlovningsdag igår. Men hade inga speciella planer... rättare sagt: tur att man har påminnelse på mobilen annars hade denna händelse gått obemärkt förbi. Men nu pep mobilen som planerat och vi fick krama lite extra på varandra. Insåg när vi var hos mor att vi var i Lidköping den 15/7 för 3 år sen också... för där satt vi på pråmen och åt fin middag i solnedgången på vår förlovningsdag.

Idag har vi varit i Hjo. Tog en liten promenad ned till stan... o visst faan skulle det börja regna. Men hade iaf regnjacka så bara brallorna som blev dränkta. Sen blev det lasangelunch och tv. Skulle kolla på ett program som svärfar skulle ha spelat in åt oss... men det hade blivit nått fel så det fanns inget o titta på. Men det gjorde inte så mycket. Vi fick en utflykt o gammelföräldrarna kom så då fick vi göra dem lite glada när de fick lukta bebis.

Nu är det sängen som väntar. Mys mys. Är riktigt duktig på att somna fort nu... inte konstigt alls... hinner knappt ned med kinden på kudden innan John Blund har dunkat skiten ur mig.

/ Annanas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar