tisdag 14 juli 2009

Motvind som faan!

Idag skulle familjen åka till Lidköping. Niklas skulle hjälpa mina päron att flytta o jag hade bestämt mig för att gå upp kl 6... allt för att få en utflyckt från våran bunker.

Så igår kl 22 skulle Niklas åka o tanka, så att vi skulle slippa det idag. Efter en stund kommer han upp o hämtar reservnyckeln för det funkar tydligen inte att öppna bilen med den vanliga. Efter ytterligare en stund kommer han upp igen. Har inte tankat... har heller inte kommit in i bilen. Vi misstänkte att larmet ståt på så att batteriet varit slut. Men det verkar ju konstigt eftersom då borde man iaf kunna öppna dörren med nyckeln. Inser att vi inte kan ladda batteriet med hjälp av nån kompis bil, för vi kommer ju inte in i skiten. Förstår att detta kommer göra ont i plånboken. Får ringa assistanskåren så att de ska hjälpa oss att öppna bilen. *POFF* - 1500 kr BORTA!

Det visar sig att denna kille inte heller kan öppna bilen. De försöker gå via generatorn för att ge ström till bilen... men den verkar redan ha ström och då är det ju inte batteriet det är fel på. Han använder en livlina och ringer en vän. Vännen tipsar om hur man ska komma in genom att lirka upp låset på nått sätt. Det funkar inte heller. De bestämmer sig för paus o att de ska bärga bilen till Bilia på morgonen.

Så idag går Niklas upp kl 6. Jag ringer mor o säger att vi inte kommer. Niklas ringer Bilia. Assistanskillen kommer... med en kompis så de är två bilar. Drar ut skiten ur garaget och pillar iväg den till Bilia.

Där ska de vända o vrida på den och sen byta låset. *POFF* 1400 kr BORTA! och då är inte arbetet inräknat.

Ingen aning om när vi får tillbaka den eller hur de ska lösa detta. Får heller inte åka till Lidköping. Ingen utflykt. Samma gamla bunker som vanligt en dag till. Ojippi!


/ Annanas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar