söndag 12 juli 2009

Söndag!

Inatt fick jag sova massa timmar. Känns hur skönt som helst. Sorken hade en kanonnatt och tyckte inte alls det var viktigt att vakna massa gånger o äta. Så idag är jag lite piggare och lite gladare än igår. Va verkligen ingen positiv dag igår. Men idag tar vi nya tag.

Har städat lite, vikt tvätt, tvättar och har kollat igenom lite sorkkläder för att se vad han kommer kunna ha. Är ju en hel del kläder man fått som är rosa med små blommor o grejs på, de går bort. De blev förvisade till förrådet igen. Men lite kläder hittade vi ändå som han kan ha. Så nu är även de på väg in i tvättmaskinen.

Ska även trotsa vädret idag och ta oss ut på en promenad. Tänkte gå till babyproffsen men de har tydligen sommarstängt på söndagar så det får bli en promenad för luftens skull istället. Väntar bara på att sorken ska vakna och äta lite innan vi går. Kanske kan städa lite till innan han vaknar... så har jag varit ännu effektivare idag. Gäller att passa på när både kroppen och hjärnan känner för det samtidigt. Det inträffar ju inte så ofta.

/ Annanas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar