måndag 27 juli 2009

Åter i bunkern!

Nu är vi hemma igen... eller rättare sagt vi kom hem i lördags, men har inte haft varken lust eller tid att skriva nått.

Kom hem kvart i sju på lördags kväll. Kl sju kom Maria och Christer hit. Christer hade fortfarande inte träffat Cornelis. Så det blev lite bebissniff, pizza och film. Skönt med vänner som man kan dega med, hade aldrig orkat med nått annat.

Söndagen tillbringades med att jaga dammråttor på förmiddagen. Eftermiddagen spenderades mett ytterligare besök... denna gång av två smålänningar som hade vägarna förbi för att kolla på sork. Sen blev det kväll och ÄNTLIGEN var det bara vi hemma. Tog en promenad. Landade på Sigges... fick med två filmer hem. Så kvällen spenderades i soffan... BARA VI... och två filmer att slöa ögonen på.

Idag ... ja vart tog idag egentligen vägen. Ingen aning faktiskt. Tvättat har vi gjort... eller nee. Niklas har tvättat. Anna har ammat och... Ehhh har nog inte gjort nått helt enkelt... skönt det med. Lallat runt och grejat lite men inget vettigt helt enkelt. Funderar på en promenad... men man är ju tillbaka i Skövde igen och då ska det säkert regna även om det är uppehåll just nu. Sorken sover och mannen är på träning. Så soffan får det bli. Bara jag och soffan. Me like!

/ Annanas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar